Yritysesittelyssä HR Partner Oy

nina uutiskirje

Olen Nina Lähde ja toimin nykyisin Naantalissa yksinyrittäjänä. Minulla on ihana aviomies ja meillä on molemmilla lapsia, jotka ovat jo lentäneet kotoa pois. Harrastamme mieheni kanssa matkustelua, kulttuuria, monenlaista mukavaa liikuntaa sekä nautimme mökkeilystä, hyvästä ruoasta ja viinistä. Omalla vapaa-ajallani autan kehitysvammaisia henkilöitä heidän harrastuksissaan sekä viemällä heitä esim. kirjastoon, Naantalin keskustaan kahville ja kävelylle sekä uimaan.

Apua arkipäivän henkilöstöasioihin – ulkoistettu HR

Yritykseni HR Partner Oy auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä päivittäisissä henkilöstöasioissa. Olen työskennellyt henkilöstöasioiden parissa yli 20 vuotta ja yrittäjänä n. 12 vuotta. Toimialueeni on Varsinais-Suomi, Satakunta sekä pääkaupunkiseutu.

Yritykseni perustehtävänä on tarjota omaa osaamistani ulkoistettuna HR ammattilaisena yrityksille, jotka tarvitsevat esimerkiksi osa-aikaista työsuhdeasiantuntijaa.

Apua tarvitaan mitä moninaisimmissa asioissa - työsopimuspohjien muokkaamisesta työehtosopimusten tulkintaan, paikallisten sopimusten laadintaan, kehityskeskusteluprosessin kehittämisestä työkykyä ylläpitävään toimintaan sekä sairaspoissaolojen hallintaan.

Useimmiten myös laaditaan tai päivitetään lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat sekä rakennetaan yhteistoiminnan ja työsuojelun vuosikello. Osaamisalueeseeni kuuluvat myös mm. muutosneuvottelut, lomautukset ja muutosturvaan liittyvät toiminteet sekä esihenkilövalmennukset.

Tavoitteena on asiakasyritysten henkilöstöasioiden hoitaminen ammattimaisesti, sujuvasti ja kustannustehokkaasti monivuotista ja laajaa HR-kokemustani hyödyntäen.

HR-työ tehdään yhteisesti sovituin säännöin, räätälöidysti yrityksen tarpeen mukaan ja tuloksena ovat valmiit HR-dokumentit ja -prosessit sekä niiden ylläpito sopimuksen mukaisesti.

"Hyvää syksyä kaikille naantalilaisille yrittäjille, muistakaa kiireen keskellä pitää huolta itsestänne, vaikkapa liikkumalla Naantalin kauniilla luontopoluilla."

Nina Lähde

Lähde: Naantalin Yrittäjien jäsenkirje Lokakuu/2023